Det är alltid lätt att korta av en stav, det vet alla skidåkare.  Men att göra den längre - det är knepigare.  Jag (Gunnar) blev ombedd av Magnar Dalen, känd tränare för ett proffsstall att få fram en enkel teknik för att förlänga stavar - En dag insåg jag att vi faktiskt hade de material som behövdes och vi skickade ett första test-kit som inte var så lyckat.  Men snöbollen hade kommit i rullning,  bättre material, bättre lösningar, enklare montering.  Idag har femtiotalet stavar förlängts med allt mellan 1 och 15 cm och vi har haft 1 haveri - och det lärde vi oss mycket av - ny monteringsmetod infördes och nu har vi bara sett glada miner.
Den nya produkt vi nu kommer att saluföra är mycket enkel och stabil och du kan förlänga vanliga runda stavar upp till 15 cm.  Men vår standardförlängare gör vi 8  och 10 cm långa och kommer att ha på lager.  Förlängarana kommer att fungera för runda stavar och för Triac stavar (som dock blir några tior dyrare eftersom det är brist på "kasserade" triac stavar som vi kan använda för produktionen.
Sen spelar det inte så stor roll om det är för att göra en dämpad stav eller en vanlig "snöstav".  Titta in på sidorna härefter och se hur enkelt det går att göra.
Sort
Förlängningskit för ett PAR skidstavar
220 kr
Vi finns här
 

Kontakt

Staffan Larsson
070-3868822
Mail: staffan@staffanstaven.com

Gunnar Winroth
070-6876694
gunnar@staffanstaven.com
Adress

Blockvägen 21,
931 38 Skellefteå
Sweden

Organisationsnummer
för StaffanSTAVEN AB:
556882-3156