”StaffanSTAVEN - för snölik och skonsam rullskidåkning”,

Tack för alla år vi fått glädjen att försörja Norges rullskidentusiaster med vår unika stötdämpande rullskidstav. - Staffanstaven!

Nu går den glädjen vidare till Rullskidcenter i Landskrona.  Där har Patrik Nilsson nu en ny fabrik och under den gågna sommaren har han tillägnat sig det mesta om hela vår verksamhet.

Stavpendeln bibehålls tack vare att dämpningen sitter i stavhandtaget.

John Wiklund går i mål !!!!

Till höger står Even Seeberg som just vunnit siverplatsen i Tour de Synnfjell i augusti 2018.  Han skriver:  Nettopp ferdig med "Tour de Synnfjell" som var en tour over tre dager med 5km prolog skate, bakkeløp 7,3km og en knalltøff skiathlon på 26 kilometer med 600 høydemeter. Prologen endte med 2. Plass bakkeløpet med 3.Plass og skiathlon med en 6. Plass i seniorklassen. Tilsammen holdt det til en 2.plass sammenlagt! Veldig fornøyd! Stavene var bra hele veien. Konkurransen fikk også oppmerksomhet på langrenn.com.   Veldig fornøyd med stavene og håper dere er fornøyde med at jeg viser dem frem.

 Vi får många tackbrev och uppskattande kommentarer - så många att vi inte publicerar dom längre.  Men här är ett som jag inte kan låta bli att trycka:  Bra! Och tack för en suverän produkt. Har gått från 7:30 till 5:07 på Vasaloppet på ett år med hjälp av Staffanstaven och att jag slutat att åka med fäste. Hade aldrig varit möjligt utan er produkt, då axlar och armbågar lätt blir överansträngda av all stakåkning.

 

Om oss

Webbshop

Kontakta oss

Modell 2019
 
Lika bra som förra året men kanske lite bättre.

Skruv-mutter konstruk- tionen som håller samman dämparen - har nu bara Tx10 skruvhuvud som är starkare (än insex2) och gör det lättare att byta fjädern.

Spiralfjädern i handtaget är en förbrukningsvara och du kan lätt beställa nya när de gamla slitits ut eller du vill pröva en annan hårdhet på fjädern.

Alla rullskidstavar kommer nu med reflex monterad på staven nedtill - en säkerhets detalj.


 

StaffanSTAVENs dämpare är en sprialfjäder inbyggd i ett skidstavshandtag. Det ger en mycket bra dämpning av stötarna när man hugger stavarna i asfalten.

StaffanSTAVENs dämpare säljs framförallt på våra egna stavar, de mycket uppskattade och prisvärda "Blue Carbon" och Red Carbon.  Vi kan även erbjuda flera av Swix och Madshus toppstavar.

Blue Carbon och Red Carbon kommer som standard med Swix handtag, Swix kontrollrem och Swix rullskidholk (limmad).

Vi lämnar 1 års garanti på tillverkningsfel och materialfel  - spiralfjädrar, se artikeln till vänster, (förbrukningsmaterial som rullholkar ingår inte i garantin).

Många imponerande resultat av åkare som upptäckt Staffanstavens dämpare genom åren:

Nu väntar vi på årets hjältar:


 
Vi finns här
 

Kontakt

Staffan Larsson
070-3868822
Mail: staffan@staffanstaven.com

Gunnar Winroth
070-6876694
gunnar@staffanstaven.com
Adress

Blockvägen 21,
931 38 Skellefteå
Sweden

Organisationsnummer
för StaffanSTAVEN AB:
556882-3156