Idag drar Stockholm fashion week igång och därför ville jag passa på att skriva ett inlägg om just mode. Våren är på väg , vårmodet är ute i butikerna och här i London kan man se hur vårblommorna börjar komma fram. 

När vi byter säsong ändras trenderna, vissa trender får stanna kvar till nästa säsong men många får gå. Inom modets värd får vi se många personer som verkligen går all in och bara går efter det som är trendigt. Men kommer jag egentligen att göra det? 

Inför nya säsonger kommer ofta lite nostalgi, denna vår så är det 90 talet som är tillbaka. Detta betyder att vi kommer se mycket av grunge men även minimalism. När jag väl tänker på trender och vad jag vill följa så vill jag att det ska passa min stil, så att min personliga stil inte försvinner. Därför kommer ni inte få se mig i outfits som är inspirerade av grunge. Däremot gillar jag det minimalistiska, det enkla och snygga. Det är absolut någonting som jag kommer att ta till mig nu i vår.

Randigt mode

Våren bjuder även på randigt vilket jag älskar! Randigt är klassiskt och snyggt och det är någonting som ni troligtvis kommer att se mig i, kan randigt ens bli fel? Jag tror inte det. En av de trenderna jag har sett mycket av men faktiskt kommer att säga nej till är bara axlar. Blusar som visar axlarna helt och hållet ger mig en bohemisk känsla som jag inte tycker att jag skulle ha passat i. 

Axellöst mode

Vilka trender man väljer att följa handlar inte om vad som är snyggt och vad som är fult utan det handlar om att passa i det och att kunna klä upp det. Därför väljer jag att inte följa alla mode trender då de inte klär mig eller passar den stil som jag brukar ha. Jag tycker att man ska låta sin personliga stil skina och inte täcka över den med alla trender som alla andra människor följer!