Ytterligare en återförsäljare i Danmark 2019- läs mer under rubriken "Återförsäljare"

Tack för alla år vi fått glädjen att försörja Danmarks alla rullskidentusiaster med vår unika stötdämpande rullskidstav. - Staffanstaven!

Nu går den glädjen vidare till Rullskidcenter i Landskrona.  Där har Patrik Nilsson nu en ny fabrik och under den gågna sommaren har han tillägnat sig det mesta om hela vår verksamhet.

Vi får många tackbrev och uppskattande kommentarer - så många att vi inte publicerar dom längre.  Men här är ett som jag inte kan låta bli att trycka:  Bra! Och tack för en suverän produkt. Har gått från 7:30 till 5:07 på Vasaloppet på ett år med hjälp av Staffanstaven och att jag slutat att åka med fäste. Hade aldrig varit möjligt utan er produkt, då axlar och armbågar lätt blir överansträngda av all stakåkning.

Om oss

Webbshop

Kontakta oss

Modell 2017

Lika bra som förra året men kanske lite bättre.

Skruv-mutter konstruk- tionen som håller samman dämparen - har nu bara Tx10 skruvhuvud som är starkare (än insex2) och gör det lättare att byta fjädern.

Spiralfjädern i handtaget är en förbrukningsvara och du kan lätt beställa nya när de gamla slitits ut eller du vill pröva en annan hårdhet på fjädern.

Alla rullskidstavar kommer nu med reflex monterad på staven nedtill - en säkerhets detalj.


 

StaffanSTAVENs dämpare är en sprialfjäder inbyggd i ett skidstavshandtag. Det ger en mycket bra dämpning av stötarna när man hugger stavarna i asfalten.

 

Vi levererar StaffanSTAVENs dämpare på flera av Swix och Madshus stavar men framförallt på våra egna stavar, den mycket uppskattade och prisvärda "Blue Carbon".

Blue Carbon kommer som standard med Swix PU-korkhandtag, Swix kontrollrem, Swix rullskidholk (limmad).

Nu har vi även en en "topp-stav" i allra bästa kolfiberkvalitet med styrka och lätthet i klass med det bästa på marknaden - Red Carbon

Vi lämnar alltid 1 års garanti på tillverkningsfel och materialfel  - spiralfjädrar, se artikeln till vänster, (förbrukningsmaterial som rullholkar ingår inte i garantin).

Några imponerande resultat av åkare som upptäckt StaffanSTAVEN

Seger i Holländska mästerskapen  10 km 2016 - Björn Haring

Seger i Sinnarlopet H40 2016 - Mattias Carlzon 

Seger i Rullskid SM 2015 H40 - Anders "Höna" Johansson

Facebook

Vi finns här
 

Kontakt

Staffan Larsson
070-3868822
Mail: staffan@staffanstaven.com

Gunnar Winroth
070-6876694
gunnar@staffanstaven.com
Adress

Blockvägen 21,
931 38 Skellefteå
Sweden

Organisationsnummer
för StaffanSTAVEN AB:
556882-3156